• portada1
  • portada2
  • portada4
  • portada6

Inicia't a la fotografia amb 500 imatges

Dues nits màgiques.

Hola amics.
Vull donar-vos les gràcies per les dues excel.lents nits que hem passat junts. Uns aprenent, altres perfeccionant i altres donant un cop de mà en la sempre difícil tasca d'instruir.
Esteu tots convidats a penjar les vostres millors imatges en aquest "bloc" de la meva web. Per si us ha quedat algun dubte o voleu formular  alguna consulta ara és el moment, passeu-me  per e-mail les fotos en una resolució de 72 dpi i màxim 1024 píxels el costat més gran.També acceptaré gustós publicar qualsevol comentari vostre sobre el taller o alguna de les fotos.
Salutacions i gràcies.


Fotos del grup dels dies 23/24 de Josep Homs. A la primera el grup fent pràctiques de pirotècnia  i en la segona sobre la pineda de Pinell on vam fer un mini "pícnic" fins que va entrar la nit.

 


Tres valents sense por a cremar-se. Sempre són sorprenents i espectaculars les imatges amb el brollador de foc produït fent-rodar llana d'acer encesa.



Dues imatges del grup del dissabte pintant en Marc, una amb llum i una altra amb foc.




Espectacular la foto de Quim, perfecta nitidesa i composició, amb el detall dels estels en el cel. Està realitzada amb un temps de 2 minuts a f/11 i 200iso.


El moment perfecte amb una lectura de llum clavada per Quim en aquesta panoramica de S'Alguer. És molt curt el termini de temps amb què podrem realitzar aquest tipus de fotografia a dos llums. Cinc minuts més tard els llums ja sortien cremats si pretenem fer uan exposició correcta de les cases.


Foto de Quico Castañer, les pedres del castell son tan groques per les llums contaminants de La Fosca, les podríem corregir donant una mica més de blau a la temperatura de color. Alló que comentes de la hiperfocal, recorda que en utilitzar el gran angular no cal "trencarsi el cap", només recordar que mentre no tinguem res més proper a nosaltres de 2m. per a la càmera tot el que es troba a partir de 3m. és infinit. Solució enfocar a infinit i una miqueta menys.


Fantasia, també de Quico Castañer. No se si ho vas fer expressament però queda bé. Hi ha fotografs que el provoquen donant un moviment a la càmera mentre s'està realitzant la foto.


Foto de l'Albert Collado, amb un lleuger toc de flash per il.luminar al "model", mentre feiem pràctiques dels Castells de foc que hauríem de fotografiar el dia següent.


També de l'Albert Collado realitzada amb 5" f/8 iso100










Aquesta bona col·leccio de 5 fotografies dels Focs de Palamós son de la Muriel de Jong. Espectaculars sobretot la quarta, immensos els focs i variats els colors.

 

 

 

Imprimeix Correu-e

Comentaris   

0 #1 quico castañer 01-07-2011 13:22
Hola a tothom,
Dir que m'ho he passat d'allò més bé al taller de llums i foc dels dies 25 i 26. Us passo un parell de fotos. Una és un càlcul de la hiperfocal i l'altra és una a "ma alçada" i reencuadrada amb (ps)dels focs del diumenge. Espero que us agradin.

fins aviat,

Quico
Citar

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Més galeries a...

Més informació a...

social_facebook_box_white_128social_flickr_box_128social_google_box_white_128social_skype_box_white_128social_rss_box_white_128social_lastfm_box_white_128