RSS

Memòria d’un repte és una exposició fotogràfica realitzada exclusivament amb imatges de la meva mare, fruit d’un repte que assolir quan vaig passar a tenir cura d’ella després que se li diagnostiqués la malaltia d’Alzheimer.

El repte consistia a publicar cada dia durant un any una foto seva a les xarxes socials, més concretament a  500px.com  on el primer any vaig arribar a tenir més de 1.500.00 visites.

Més tard, amb una petita selecció d’aquestes imatges vaig obtenir una beca per fer una primera exposició Fotografia vs. Alzheimer de trenta-vuit obres  a Torroella de Montgrí, així com un catàleg de la mateixa.

 

00Cartell

Gràcies a la bona acollida que ha tingut en els diferents indrets on ha estat exposada i amb l’ajuda obtinguda del  Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols i del Museu Empordà de Figueres, l’exposició ha crescut convertint-se en una triple exposició.

Memòria d'un repte són vuitanta obres, algunes de gran format, distribuïdes en quatre blocs principals: El repte (imatges acompanyades de dades tècniques i comentaris provinents de les xarxes socials), L’alzheimer (imatges acompanyades de comentaris sobre la malaltia fets per diferents psicòlegs), El projecte (format per les dotze col·leccions de l’exposició primigènia) i les obres de gran format per complementar espais lliures en alguna de les exposicions.

 

"EL PROJE...
L'ALZHEIM...
1.- "EL R...
OBRES GRA...
 
 

 Comments

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Powered by Phoca Gallery

Més informació a...

social_facebook_box_white_128social_flickr_box_128social_google_box_white_128social_skype_box_white_128social_rss_box_white_128social_lastfm_box_white_128