Taller a Ripollet

El proper dissabte dia 21 realitzaré un taller de fotografia nocturna a Ripollet, per si algú està interessat us deixo cartell en format PDF.

 

Realitzat el taller al Centre Cultural de Ripollet amb la presència de 25 inscrits d'Acció Fotogràfica de Ripollet amb moltes ganes de treballar i aprendre. Després de fer la teoria al matí ens varem dirigir al capvespre a les platges de Sant Adrià davant les xemeneies de Fecsa. Una zona molt "interessant" fotogràficament, on vam poder gaudir durant tres hores de diferents enquadraments i formes d'il · luminar. Llums crepusculars, xemeneies, onades amb velocitats lentes, onades amb flash, graffitis, lightpainting amb llana d'acer, amb flash, estrelles, etc. Se'ns va passar el temps volant.
Espero
poder anar penjant els seus treballs per comentar-los i que tots els puguem gaudir. Salutacions a la gent d'Acció Fotogràfica de Ripollet un jove col·lectiu i ja punter dins de la fotografia catalana.
A les fotos cedides per Carlos Serrano, president d'Acció Fotogràfica de Ripollet,  podem veure diversos moments del taller i les dues fotos de grup: una dins de l'auditori del Centre Cultural Ripollet i l'altra a la Platja de Sant Adrià.


Les tres fotos d'en Sergio Bejar tenen totes amb bona exposició, detall y color: la primera de les roques amb una exposició de 20 segons consegueix un aigua sedosa i com teniem un cel pla sense nubos el redueix a la mínima expresió destacan així les textures i colores de les roques. La segona de les ximeneies iluminades per les llums de Sant Adríà destaquen sobre les dominats magentes del cap vespre on les llums vermelles son la cirareta del pastis, personalment només corregiria la caiguda de les xemeneies. La tercera del espiral de foc amb una correcta exposició es d'aquelles fotos que s'han de perfeccionar a mesura que vas veient els resultats, podria ajudar en incloure a l'esquerra la persona que realitza l'espiral amb un petit toc de flash, però aquí la culpa és meva per no haver-ho fet.

 


La foto de l'Angel Gallardo te una bona exposició, sembla un cuc amb potes. Sabent com es fa ara és qüestió de repetir fins aconseguir l'efecte desitjat. També amb una mica més de llum ambiental en el fons no tan negre quedaria millor.
La foto de l'Albert Cobo un bon detall d l'aigua amb moviment amb uns colors intensos sobretot els verts. Bén equilibrada amb la font d'aigua al centre competint amb les algues verdes a banda i banda. Únicament les roques superiors distreuen una mica l'atenció.

Imprimeix Correu-e

Comentaris   

0 #2 sergio 26-04-2012 08:57
gracies per venir! hem va semblar un curset molt interesant!

graces també per la teva opinió.

salut!
Citar
0 #1 Jorge D. Martín 05-04-2012 15:19
Que tal Jordi? Buena foto la que abre el post, que buenos modelos ehh!!

Enhorabuena por todo lo que te lo estas currando, no paras. Ya tengo ganas de estar por allí de nuevo. Un abrazo.
Citar

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Més informació a...

social_facebook_box_white_128social_flickr_box_128social_google_box_white_128social_skype_box_white_128social_rss_box_white_128social_lastfm_box_white_128