01. LightRoom Pas a Pas

Lightroom

És una eina multi ús de soltware que ens permetrà agilitar les nostres tasques de treball sobre les imatges, amb Lightroom podrem:
Descarregar les nostres fotos des de la càmera o targetes, visionant i seleccionant de manera ràpida centenars de fotos.
Gestionar i catalogar classificant, marcant i afegint paraules clau per a una ràpida localització podent accedir a elles amb facilitat.
Processar d'una manera fàcil qualsevol format RAW amb molt bons resultats. Gairebé sense la necessitat d'altres programes tot i que ens permetrà editar amb Photoshop per a possibles transformacions.
Compartir les nostres fotos amb altres serveis online 500px, Flicker, Facebook. Etc
Realitzar audiovisuals afegint música i textos.
Crear llibres fotogràfics amb Blurd.
Geo-posicionar les nostres fotos amb les coordenades a Google Maps.
Donar sortida a les nostres obres des de l'impressora o per portar-les a serveis de laboratoris externs.
I per els que tingueu més coneixements informàtics que jo, permet amb algunes limitacions ajudar-te en la realització de pàgines web.
Tot això sense la necessitat de fer còpies dels nostres arxius i anar duplicant o triplicant la informació acumulada en el nostre ordinador i discs durs.
Lr té una manera de revelar no destructiva, ajustarem les nostres fotografies sobre una base de dades i mai sobre l'original.
Un punt discutible diferent a altres programes és que haurem d'importar totes les imatges dins l'organigrama de Lr. Aquest organitza les seves carpetes de manera jeroglífica gairebé impossible d'entendre però no ens ha de preocupar doncs mai accedirem directament a elles.
És la solució integral a la fotografia digital, sense ser perfecta doncs segur que qui millor coneix els logaritmes de revelat RAW de cada càmera és el seu fabricant però sense cap dubte la seva versatilitat ho ha convertit en una eina de referència per a fotògrafs.

Imprimeix Correu-e

Més informació a...

social_facebook_box_white_128social_flickr_box_128social_google_box_white_128social_skype_box_white_128social_rss_box_white_128social_lastfm_box_white_128