CURSOS FOTOGRAFIA 2023

documentals

Els cursos es realitzaran com cada any paral·lelament a Mont-Ras i Sant Feliu de Guíxols.
Els dies d'inici seran a :
Mont-Ras, els dilluns en el 1er. pis de l'Ajuntament, el 9 de gener a les 20h.
Sant Feliu de Guíxols, els dimecres a la biblioteca del Casal de Tueda c/ Gravina 39-41, el 11 de gener a les 20h.

El programa serà el meteix als dos llocs:
Horari de 20 a 22h. amb una durada d'uns 3 mesos.
Son 24h de teòrica en 12 dies + 8h de dos sortides de pràctiques un diumenge al matí i un divendres al vespre.
Durant les dos hores els primers 30 min. estaran dedicats a repassar alló explicat la setmana anterior veient els vostres "deures" (treballs prèviament sol·licitats). Després 60 min. de matèria nova projectant unes 1.000 imatges durant tot el curs i els últims 30 min seran de pràctiques amb les vostres càmeres per entendre més bé allò que s'ha explicat.
El primer dia de classe serà una presantación més exhaustiva del curs juntament amb un repàs a la història de la fotografia i que es pot considerà com una bona fotografia.
Desprès els 4 següents ja seran per entendre l'adequat funcionament de la càmera fotogràfica. Marques i models, obturador, diafragmes, distancies focals, isos, flash, etc.
El 6è dia parlarem de la llum com element indispensable per fotografiar. Tipus de llum, direcció, intensitat, color, etc.
El 7è dia serà per entendre la fotografia con un art,  fent servir algunes normes i consells per ajudar-nos a ser més creatius.
El 8è i 9è  els dedicarem a parlar de les virtuts i els problemes d'alguns dels principals temes fotogràfics com retrat, paisatge, natura morta (bodegó), deports.

El 10è exclusivament dedicat a la màgia  de la fotografia nocturna mitjançant un decàleg  de les preguntes més freqüets. Quin és l'equip necesari?. Com enfocar?. Com mesurar la llum? etc.
Els dos últims dies, amb les vostres fotos de les dues sortides, us explicaré com millorar les fotos amb programes d'edició com Photoshop o Lightroom.

Encara que no sigui imprescindible per poder seguir el curs amb les millors condicions és necessari disposar d'una càmera fotogràfica (aconsellable reflex). Així com flash, trespeus (trípode) i un cable disparador o un comandament a distancia per a la sortida nocturna del més de març.

El preu és de 100€ tot el curs. (O sigui a uns 3€ / hora)

Per inscriure-s'hi, els interessats heu de deixar un correu a    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
amb les vostres dades: nom, correu, telèfon i lloc en què penseu fer el curs.
Una setmana abans de l'inici del curs us faré arribar un correu per fer-vos memòria que comença el curs.

cursos2023webMont

Més informació a...

social_facebook_box_white_128social_flickr_box_128social_google_box_white_128social_skype_box_white_128social_rss_box_white_128social_lastfm_box_white_128