Exposició a Xina

Aquest estiu he estat convidat per l'Associació Xina de Fotògrafs, la Federació Xinesa de Cercles Artístics i el Govern Popular de Qinghai a participar el "2012 Xina Quinghai International Photographic Festival" que va tenir lloc del 10 al 17 d'agost a Xining capital de la regió de Sanjiangyuan situada al nord del Tibet
El tema escollit per a l'exposició van ser els meus últims treballs en format quadrat de la Costa Brava. He obert una Galeria amb les 30 obres presentades que vaig titular "Costa Brava, live nature" les obres van ser ampliades a 70x70cm amb marcs de fusta de 90x90 i van quedar espectaculars.
Perquè us feu una idea l'exposició era de 10.000 fotografies (segons els organitzadors, jo no les vaig comptar) dividida en 4 seccions en la secció de fotògrafs estrangers seriem uns 30 i que van assistir al Festival 12 de diferents països: França, Alemanya, Suïssa , Croàcia, Egipte, Nova Zelanda, Austràlia, Usa, Belize i Jo.
A més vaig tenir la sort d'estar premiat amb 5.000 yuans que em van servir per pagar un "tour fotogràfic" amb diversos dels fotògrafs convidats.
Properament obriré una galeria amb fotos del viatge, un immens país amb unes gent molt cordial i simpàtica amb ganes d'agradar.
Finalment agrair al Ajuntament de Sant Feliu el seu suport en l'ajuda que em van concedir el Patronat de Turisme de Costa Brava Girona.

Aquí podeu veure les fotos de l'espoxició.

 



        Foto d'en Philippe Bolle en la secció de fotógrafs internacionals.



              Foto de la Loli Gonzalez on es pot apreciar la mida de les obres.

         Una panoràmica de la exposició dins d'un pavelló de mils de metres cuadrats.

      Lliurament de premis al Plató de la TV xinesa

 

 

Comentaris   

0 #1 Josep Lois 26-09-2012 20:49
Ja estic desitjant veure el reportatge fotogràfic que vàreu fer!!
Salut!!
Citar

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Més informació a...

social_facebook_box_white_128social_flickr_box_128social_google_box_white_128social_skype_box_white_128social_rss_box_white_128social_lastfm_box_white_128