J.Muntañola i A.Zimmermann

L'associació d'empresaris de Castell-Platja d'aro i S'Agaró va celebrar el passat divendres  el  1 ª Sopar de Tardor en què es van lliurar el Moniato d'Or i la Castanya de Plata als Srs Joaquim Muntañola i Andres Zimmermann per la seva aportació personal al municipi de Platja d'Aro.
Vaig confeccionar dos audiovisuals per encàrrec de l'Associació d'Empresaris aquests els podeu veure a continuació.
El del Sr. Joaquim Muntañola, ninotaire, traballador insaciable i àmpliament reconegut a reu de casa nostra per diverses generacions. Consisteix en un recull de fotografies i dibuixos cedits per la seva família amb els que he intentat crear un àlbum familiar agafant com a fil conductor el seu últim llibre "La memòria fa pessigolles". Són sis minuts i trenta segons d'imatges amb música de Regina Carter. L'audiovisual està creat amb el programa PictiresToExel.L'audiovisual del Sr Andres Zimmermann, suís, empresari resident a Platja d'Aro des de 1931 és molt més dinàmic i divertit amb música de la International Beer Lovers i els 2 minuts finals amb la veu dels Pipes. El guió gairebé dissenyat pel mateix Andres està ple de petits tocs d'humor. Les fotografies cedides per ell, han estat foses amb tocs de zoom amb el mateix programa PicturesToExel.

Imprimeix Correu-e

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Més informació a...

social_facebook_box_white_128social_flickr_box_128social_google_box_white_128social_skype_box_white_128social_rss_box_white_128social_lastfm_box_white_128